ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ

Συνταγές που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ και χορταίνουν περισσότερα από 2 άτομα.
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΓΛΥΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εύκολα Γλυκά Που Θεραπεύουν Τις Ξαφνικές Υπογλυκαιμίες
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Συνταγές με 3-4 υλικά για τις ημέρες που το ψυγείο μας δεν ζει τις δόξες του.
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πιάτα ζυμαρικών για τους αμετανόητους μακαρονάδες.
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ

Κλασσικές συνταγές που αγαπήσαμε σε μια άλλη εκδοχή
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΓΟΣ

Ο Ανδρέας Λαγός γεννήθηκε στη Σάμο το 1981. Πειραματίζεται με τη μαγειρική από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Οι μαγειρικές καταβολές από την μαμά του είναι δεδομένες, όπως λέει και ο ίδιος και στην κουζίνα του θέλει όλα να είναι σε τάξη. Σπούδασε στην Ελλάδα και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια τόσο για την μαγειρική όσο και για τη ζαχαροπλαστική. Εξακολουθεί με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον να συμμετέχει σε τέτοιες γαστρονομικές συναντήσεις. Έχει δουλέψει δίπλα σε καταξιωμένους chef και οι εμπειρίες όπως αποδεικνύεται από την πορεία του ήταν μοναδικές. Λατρεύει να παντρεύει με το δικό του τρόπο παραδοσιακές γεύσεις με τη σύγχρονη γαστρονομία και το κάνει εξαιρετικά.

Εργάζεται στην εταιρεία «chef at home», ετοιμάζοντας νόστιμα πιάτα για κάθε περίσταση. Είναι δηλαδή,ένας σεφ κατ’ οίκον! Τις συνταγές του τις μοιράζεται συχνά με τους λάτρεις του καλού φαγητού μέσα από διάφορα περιοδικά. Πολυπράγμων καθώς είναι, εκτός από την επίβλεψη του στα μενού διαφόρων μαγαζιών που αποτελεί βασική του δραστηριότητα, διδάσκει επίσης σε σεμινάρια μαγειρικής.