ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΕΣΑΙ

Συνταγές που κοστίζουν λιγότερο από 10 ευρώ και χορταίνουν περισσότερα από 2 άτομα.
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΓΛΥΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εύκολα Γλυκά Που Θεραπεύουν Τις Ξαφνικές Υπογλυκαιμίες
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Συνταγές με 3-4 υλικά για τις ημέρες που το ψυγείο μας δεν ζει τις δόξες του.
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Πιάτα ζυμαρικών για τους αμετανόητους μακαρονάδες.
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ

Η ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ

Κλασσικές συνταγές που αγαπήσαμε σε μια άλλη εκδοχή
ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΑ
13-09-2012
Βρειτε την συνταγη που ψαχνετε!
Υπάρχουν 3 τρόποι για να βρείτε τη συνταγή που ψάχνετε
στο site της εκπομπής «Chef στον αέρα»:

  •     Από το κεντρικό Μενού:  εδώ ψάχνετε ανάλογα με το βασικό υλικό της συνταγής [κρέας, ζυμαρικό κλπ]. Στο βασικό Μενού θα δείτε και την λέξη «Στήλες». Εκεί μπαίνουν οι συνταγές που προβάλλονται στη Στήλη κάθε ημέρας, ανεξάρτητα από το βασικό τους υλικό [πχ. «Μην ξοδεύεσαι», «Μακαρονάδα, αγάπη μου» κλπ]. Οι συνταγές των Στηλών, δεν υπάρχουν στις άλλες κατηγορίες, γιατί...είναι κατηγορίες από μόνες τους! Στις συνταγές των Στηλών μπορείτε να μεταφερθείτε και από την αρχική σελίδα πατώντας τα αντίστοιχα κουτάκια που βρίσκονται στα αριστερά
  •     Από την Αναζήτηση: στο πεδίο «Αναζήτηση», που βρίσκεται πάνω αριστερά στην σελίδα, γράφετε την λέξη-κλειδί της συνταγής που σας ενδιαφέρει. Δεν πετυχαίνει αν γράψετε όλον τον τίτλο, αρκεί μια λέξη. Τότε σας εμφανίζεται μια λίστα με όλες τις συνταγές που περιέχουν στον τίτλο τους την συγκεκριμένη λέξη [πχ. «τάρτα» ή «φτερούγες»]. Σίγουρα κάπου εκεί είναι κι αυτή που ψάχνετε!
  •     Από το ημερολόγιο: εφόσον γνωρίζετε πότε προβλήθηκε η συνταγή που σας ενδιαφέρει, πατάτε την αντίστοιχη ημερομηνία στο ημερολόγιο που βρίσκεται κάτω αριστερά στην αρχική σελίδα και σας εμφανίζεται η λίστα με τις συνταγές της ημέρας.

Σε περίπτωση έχετε δοκιμάσει τα πάντα και δεν βρίσκετε ακόμα την πολυπόθητη συνταγή, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε!